tirsdag 30. oktober 2012


Gratis online spill nettsteder er spesielt viktig forforeldre med bar som ikke kan lese, gratis spill er 
oppbrukt

her i teksten finner du steder du slipper å registrer deg,da ungår du en slik dr evel reining til 5 åringens
Gratis online spill nettsteder er spesielt viktig for foreldrene til, Barna kan tilbringe tid hjemme å spille spill snarere enn å gå ut der de er usikre. uregistrert Onlinespill er også  bedre for foreldrenenes økonomi,da de ikke trenger å bruke på gadgets dvs. Xbox som er dyre. Alt man trenger for å spille spillet er en datamaskin som er internett så da liker man vell å samhandle med likesinnede mennesker. Online Gaming? En ny dimension
Happy wheels er et online spill som kan spilles på ulike nettsteder som tilbyr gratis online spill. Hovedmålet i dette spillet er å komme til slutten av veien så fort som mulig og unngå alle farlige hindringer på veien ellers det eneste som blir igjen bak bli gjødsel på bakken.
Å nå ut, må man bruke et sett med hjul som å ri på. Det er muligheter tilgjengelig som baby, rullestol eller to hjuling.
Spilleren har en mulighet til å velge mellom  25 karakterer, demo-modus er det kun 4. Dette gir en rekke personligheter, en spiller kan velge det som best beskriver selv. I motsetning til andre spill, Happy wheels  et alternativ der en spiller kan tilpasse sit eget nivå og  definere nivået av hindringer som de kommer til å møte langs banen. Dette spillet kan spilles online på, http://www.happywheelsgame.org
Også spillene kan lagre en auto-funksjon dermed kan man se replay av sitt eget spill som faktisk kan slå for å være noe morsomt å se på deg selv sliter med å fulføre veien,kan være morsom.

På grunn av den grafiske naturen i spillet, er det bare tenåringer og voksne som får lov til å spille dette spillet, faktisk jeg flippet ut selv når jeg så hvordan blodet sprutet i alle retninger da jeg falt ned en skrent like etter nivå 1.
De kuleste aspektet av dette spillet er grafikken og lydeffektene. Estetisk klar videokvalitet dermed er veien klar og tydelig etter som man beveger seg fra de frodige grønne gress markene til de mørke huleene og tunnelene.

Jeg elsket de stønnende lydeene som karakteren gjorde da han var i ferd med å dø, det gjør bare at spillet virker så ekte.
Jeg tok mindre enn fem minutter å mestre kontrollene i spillet, ved hjelp av mellomroms tasten, ctrl-tasten og piltastene kan man enkelt 
                                                            navigere på brette.


Spille trenger bare litt tålmodighet,slik at man kan mestre hvor raskt man beveger seg  mellom  de bevegelige hindringene.
Blant de beste spillnettsteder, topper gaming.com, http://www.gaming.com, listen. Den har hundrevis av gratis online spill med alternativer for å enten laste ned eller spille for penger. Dette nettstedet er drevet av AOL. Den andre i rangeringen er Real Arcade, http://www.realarcade.com, som man kan spille online selv uten å måtte registrere deg som medlem.
Kommer tredje er AOL spill, http://www.games.aol.com/, flertallet av spill tilgjengelig på dette nettstedet er fra POGO dermed er det ingen annonser som du må bli kvitt før du spiller spill. Du kan også sjekke andre nettsteder dvs. http://www.games.yahoo.com/games.
De mest populære online-spill inkluderer  kingdom rush, her har man å beseire de onde nisser som kommer til å angripe tårnet.

søkeord:

Online Gaming.gratis online- spill -ullestol - to hjuling -replay  -kingdom rush
Happy wheels -www.realarcade.com -www.games.aol.com-nisser

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar