tirsdag 30. oktober 2012


Grunnleggende om overvåking på internett


Nettverksovervåking refererer til praksisen med å føre tilsyn med driften av et datanettverk ved hjelp av spesialiserte management software verktøy. Nettverksovervåking ...




Internett overvåking refererer til praksisen med å bruke spesialiserte management software verktøy for å overvåke driften av et datanettverk. Overvåking på internett er vanligvis ansatt på stor skala bedriftens og universitet IT-nettverk, og noen ganger også hjemme.

Overvåking på internett hjelper deg å holde styr på alt familien gjør på Internett. Internett avlytting programvare kan brukes hjemme og kontorer. Du kan vite hvem barnet chattet med, og kan også lese hele samtalen. Du kan holde barna borte fra upassende innhold på Internett. Internett overvåking hjelper deg å sette en stopper for cyber mobbing så snart den starter. Det er mange programvare som hjelper foreldre administrere hva barna gjør på nettet, og de sikre total beskyttelse.

På jobb, er ansattes bruk av internett overvåkes av arbeidsgivere som ikke ønsker ansatte å kaste bort bedriftens tid og penger på personlige oppgaver. Så har et stort antall arbeidsgivere begynt å bruke overvåkings teknologi for å overvåke sine ansattes,når de bruker Internett på jobben. Internett overvåking fungerer som en spyware,det fanger opp all informasjon som passerer over nettverkstilkoblinger. Med dette programmet, kan arbeidsgivere overvåke ansattes bruk av Internett på jobb og hjelpe dem til å finne ut hvor mye tid de bruker på nettet til upassende oppgaver.

Overvåking på Internett kan være nyttig, men noen ganger er det som å ha noen titte over skulderen din.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar