tirsdag 30. oktober 2012


Hvordan hvordan sette opp en minecraft server

hva man trenger å vite for å sette opp en minecraft server
Du finner faktisk et stort antall Starcraft2 servere tilgjengelig. Pleier noen av dem til å bli fantastisk, de fleste er søppel

I disse dager min maskin er svært givende med mer enn 80 personer  max, og de utvikler de videre hele tiden.

Innenfor denne håndboken skal jeg diskutere flere ting som vi har lært å være i stand til å sørge for at maskinen er blant de beste Sjekk ut dette i tilfelle du vi ha å få hundrevis av personer på maskinen.

Merknad:  \ markedsføring er tingen

Trinn én: Det aller første du må gjøre er å faktisk leie maskinen. Serveren klarte på datamaskinen er faktisk greit hvis du ønsker å få en eller to kamerater, hvist du faktisk er seriøst interessert i å skape et stort fellesskap, må du ha 24/7 maskiner med stor samlet ytelse. Vi begynte å ha en  spesialister sponsor Starcraft2 maskiner: Multiplay.
Et selskap i Storbritannia. De tilbyr et godt brukergrensesnitt for å lage din egen server / plugins og har også nyttige greier for de som har problemer, dette er  litt dyrt.

Bruker for tiden  razorservers. net for Minecraft maskin ,jeg har ikke hatt noen form for problemer.

Forslag: Lag en nettside og diskusjonsgrupper så raskt som mulig. Du kan bruke bloggen som Blogger eller selvom  Blogspot har et sted som er gratis for tilgjengelig som freeforums. org.
Dette kan hjelpe deg å lage ditt  nett lokale nettsamfunn, men det vil helt sikkert.Men vær klar over at de vil vælge en maskin som er atraktiv

Trinn to: Den neste saken du trenger å gjøre er å velge et konsept for maskinen. Du vil kunne ha et tema eller kanskje et område. Stiler inkluderer suksess, skyblock, fraksjoner / pvp, innovative, fengsel, og mye mer.
I tilfelle du er usikker på  du bør gjøre, forsøk å se på nettsteder som minestatus. Internett, samt mcservers. org for å finne hva server type som er den mest brukte.
I tillegg er noen av maskinene oppført oå nøyaktig hva plugins de bruker  slik at du kan  laste de ned til din egen personlige data maskin.

Forslag: Hvis du ønsker å lage en stor maskin, begynn å fokusere på ha et konsept som mange har stor glede av aktivt å spille. For eksempel server som er dedikert til, stat, lage cat-pixel kunstverk, vil mest sannsynlig ikke  tiltrekke mange individer.

Forslag: de er flere sider,med en rekke tema som kan tiltrekke seg mye mer individer til din egen maskin. For eksempel kan du ha en verden avr suksess, en verden med hensyn til skyblock, og en annen verden for innovasjon og de og skape.

Trinn tre. Når du velger hva du trenger  tar det tid for deg å sette opp plug ins. Noen grunnleggende plug ins som jeg tror hver maskin må ha en tendens til å være (les  tutorials på hver enkelt av plug ins
vælg nettsted som tar hensyn til hvordan du kan sette opp og plassere dem

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar