fredag 2. november 2012

Elegant HTC Mobile Smartphones

Elegant HTC Mobile Smartphones

HTC er et selskap utviklet av Cher Wang i 1997. Det var det første selskapet til å produsere smarttelefoner som kunne makte Microsoft og 3G-telefon. I 2011 passerte dette selskapet Nokia til å bli den tredje smarttelefon produsent i verden etter, Samsung, Apple og Blackberry. Selskapet har hatt sine aksjer i opp og nedturer med patent kriger med Apple over funksjonene i iPhone-grensesnittet.
Selskapet har lansert en ny Windows 8 enhet kjent som HTC windows 8X. Denne enheten gir Windows 8 funksjoner til massene med sin slanke kropp og fargeklatt. Denne enheten leveres med en skjerm på 1280 * 720 piksler HD med vidvinkel kameraer i fronten og bak. Andre enheter med HTC som også støtter Windows-plattformen er Titan som ble gjort for AT & T.
Enheter for Googles Android-plattform inkluderer HTC Droid som er en enorm telefon med en 4 "LCD-skjerm som er litt mindre enn Samsung Galaxy S III, men har en dual core 1,2 GHz Snapdragon-prosessor med 8MP 1080p kamera. Denne enheten ble gjort for Verizon-Amerika. HTC en X som er laget for AT & T er en annen imponerende enhet med kroppen blir gjort av polykarbonat og en 720p LCD-skjerm som oppnår skarp klarhet kjører på en 220 Adreno grafikk. Snapdragon er Krait prosessor på 1,5 GHz gjør det til en super-rask telefon. kjermen er laget av AMOLED-teknologi og 8MP kamera som kan skyte 1080p bilder.
Ifølge CNET, har brukerne vurdert HTC-enheter på 4 stjerner som er en

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar