onsdag 28. november 2012
Horoskop / Horoskop

Astrologi kan dateres så langt tilbake som antikken dvs. tredje årtusen århundre før Kristus. Studie av horoskoper er en annen gren av astrologi som benytter horoskoper dvs. presentasjoner av galaksen for en forekomst av et øyeblikk i tid for å tolke meningen i justeringen av himmellegemer dvs. planeter, månen og stjernene. Hovedmålet bak denne disiplinen av studien er at plasseringen av himmellegemer til enhver tid gjenspeiler innholdet i det øyeblikket mer så for alle som er født innenfor denne tidsrammen. Denne metoden ble brukt av gamle folk å planlegge planene sine for året dvs. når man skal plante for bønder og når man skal flytte til nye beitemarker for nomader eller pastoralister.
Horoskoper første stammer fra de tidlige greske nybyggere som startet å lage en sammenheng mellom tid og sted som en person ble født til visse stillinger av solen, månen og andre himmellegemer. Dette aspektet spredte seg raskt til andre deler av verden, men det ikke ble godt mottatt av de kristne som mente at alle aspekter av en persons liv er kontrollert av Gud. På 1600-tallet derimot, kalt William Lilly dette fenomenet Christian astrologi gjør det akseptabelt av folk i alle samfunnslag, inkludert kristne.
 Den greske delt året i tolv segmenter i henhold til de respektive dyrekretsen skiltene. Skiltene ble oppkalt etter den mest merkbare funksjonen i himmelen på det tidspunktet. De tolv dyrekretsen skiltene inkluderer Scorpio merket med en skorpion CancerAries Tyren, Tvillingene, Løven, Vekten, Skytten, Steinbukken, VirgoAquarius, og Fiskene
En rekke elektroniske nettsteder gir horoskop og spådommer på en daglig basis, men hva som kvalifiserer dem til å være de beste? Vel, er vurderinger av de beste online horoskop og spådommer områder dømt i henhold til nøyaktigheten av sine spådommer i områder med kjærlighet og forhold, penger, død, transportør og helse. Også hvor ofte nettsted oppdateringer sine spådommer er tatt hensyn til. Også noen intelligente spillere treffer tallene med lotto spill og online kasino spill. Du vet aldri, kanskje dette kan være din dag.
De beste online astrologer (2012) er Jonathan Cainer av Jonathan Cainer er Zodiac Forecasts har Jonathan 99,9% prediksjonsnøyaktigheten og han er ærlig nok til å innrømme i saker han ikke har en anelse om Rob Brezny av fri vilje astrologi, er deres hjemmeside alltid oppdatert og Rob har snakket prognosene er blant de beste i bransjen, Susyn Blair-Hunt of Kajama, Liz Greene på Astrodienst, best egnet for psykologiske målinger og hans astrologies er morsomt og interessant.
Horoskop opplesninger kan brukes i ulike situasjoner dvs. i tilfelle av gambling. En spiller som er ivrig på å vinne ville først sjekke sine lykketall mot sin dyrekrets,skiltene vil da bestemme hvor stor prosentandel av flaks han har med seg
For mer informasjon om horscopes og spådommer, kan du gjerne sjekke ut under url siden er vurdert som den beste asrologi nettstedet.
Besøk http://www.astro.com
takk

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar